Rotan fauteuils: Wij zijn gek op rotan. Het materiaal geeft instant sfeer aan elke ruimte. In de woonkamer, op je slaapkamer, buiten in de tuin, op het balkon of in een hoekje; zo’n rotan fauteuil staat overal! In deze post zie je onze favoriete rotan fauteuils voor het najaar van 2021. Waar ga jij je fauteuil plaatsen?

Papasan fauteuil

Deze rotan fauteuil is wat aan de grote kant, maar daardoor kun je er wel heerlijk in loungen! Rotan loungestoel Fiona van Sweet Living Shop (bol.com)

Leaf fauteuil

De leaf fauteuil doet het altijd goed! Combineer hem met een mooie plaid en je hebt binnen no time een sfeervol hoekje. Leaf Fauteuil van The Greenavocado (bol.com)

Rotan fauteuil Tribe

Een rotan fauteuil met een prachtige voet, die mooi overloopt in het bovenstel. Wij zijn fan van deze stoel! Fauteuil Tribe van Moodadventures (bol.com)

Retro fauteuil

Ben je gek op retro? Dan is deze fauteuil wellicht iets voor jou! Met zijn webbing zitting en zwarte randen is dit een ware eyecatcher. Fauteuil Pierre van Aime Té (bol.com)

Vlinderstoel

Een klassieker doet het altijd goed. Rotan vlinderstoel van Sweet Living Shop (bol.com)

Ben je enthousiast geworden over deze rotan fauteuils? Wij zijn erg benieuwd! Zoek je meer rotan inspiratie? Bekijk dan ook onze posts Rotan hanglamp: dit zijn onze favorieten (najaar 2021), Zwart wit rotan: instant sfeer, Earthy Boho, Blond rotan eetkamerstoelen, Rotan rocks: de top 10 rotan stoelen en fauteuils – 2019 editie en Wat een blijmakers: Gekleurde rotan fauteuils! Volop rotan inspiratie op Basalt Interior.